Metrik produktionsverktyg AB

Vi är det flexibla smidesföretaget med mångårig erfarenhet av både stora konstruktionsarbeten som gallerior och köpcentra liksom skräddarsydda speciallösningar för privatpersoner.

Vi erbjuder

Kvalitet & erfarenhet

Efter 40 år i branschen är Metrik ett väl etablerat företag med ett långvarigt samarbete med kunder som NCC, Skanska och Peab.

Unika lösningar - egen design

Vi arbetar med avancerade ritningsprogram för att kunna förverkliga önskningar om egendesignade trappor, grindar och räcken m m.

Flexibilitet

Varje kunds önskning ser vi som en ny utmaning och ett sätt att öka vårt kunnande och bredd. Vi har därför haft uppdrag som inneburit allt ifrån att bygga och inreda exklusiva vinkällare till privatkunder till att vara med och renovera Sagerska palatset och Wasamuséet.

Skickliga samarbetspartners

Genom åren har vi byggt upp ett nätverk av skickliga samarbetspartners vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga när de beställer hela koncept där komponenter som glas eller trä ingår.

Våra kunder

Metrik AB har ett mångårigt samarbete med de stora byggfirmorna vilket har bidragit till ett ömsesidigt förtroende och som leder till minskade administrativa rutiner. Ca 70% av vår omsättning är från kunder som har handlat av oss tidigare. På senare år har emellertid vår kundkrets ökat även bland privatpersoner.

huvudsak offererar vi våra kunder ett fast pris. I samtliga leveranser som vi gör har vi genomfört grundkontroll och eventuellt tilläggskontroll. Våra kunder finns i hela Sverige, för mer information om våra utförda projekt och våra beställare hänvisas till vår referenslista.

Intresserad?

Vi kan hjälpa dig med ditt projekt! Tveka inte att höra av dig med frågor eller synpunkter!

Kontakta oss »